FAQ адміну
Головна
Вхід
Реєстрація
Неділя, 28.04.2024, 00:13Вітаю Вас Гість | RSS
Пошук

Меню сайту

Корисні посилання
GNUstep
Programmers
офіційний сайт WIMP

Форма входу

Наше опитування
Оцінка сайту
Всього відповідей: 15

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Січень » 16 » Гра Warrior обновилась до версії 0.3.
Гра Warrior обновилась до версії 0.3.
17:26
Гра Warrior обновилась до версії 0.3.
Зміни Ви самі зможете спостерігати, а от про керування грою я коротко розповім. Усе починається із вибору кількості опонентів. Надалі ця панель служитиме для вибору комп'ютера для нападу. На початку усі мають по 10 селян, котрі заробляють гроші.
Є можливість докуповувати їх за ці самі гроші, на відміну від попередніх версій їх кількість сама не зростатиме. Є можливість купити солдат. Куплені солдати автоматично стають у захист. Для того щоб ними нападати, необхідно доплатити(додати їх у напад), вибрати суперника і напасти(можна і декілька раз). При переході на наступний день, усі солдати стають у захист. Їх можна знову перевести у селян, але гроші не вернуться. Противник доволі слабкий(щоб гра стала цікавіша, нападіть по одному солдату на усіх суперників).

Для завантаження перейдіть у каталог файлів.
Категорія: Програмування | Переглядів: 917 | Додав: raptor02 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 axoguemam  
-1
Привіт ! Я в інтернеті вже давно. Але ось вирішила спробувати знайти собі коханця. Живу я одна. На вулиці часто не буваю. Дай ка думаю зайду на який-небудь сайт знайомств. Знайшла багато, навіть дуже. Але ось відзначити і порекомендувати можу тільки один це ********** Там кожен знайде собі партнера для сексу. Хоч на один раз, хоч на місяць. Підкажіть ще хороші сайти знайомств
Відповідь: Спам

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz