FAQ адміну
Головна
Вхід
Реєстрація
Понеділок, 13.05.2024, 12:22Вітаю Вас Гість | RSS
Пошук

Меню сайту

Корисні посилання
GNUstep
Programmers
офіційний сайт WIMP

Форма входу

Наше опитування
Ваша професія
Всього відповідей: 9

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Червень » 14 » Kaspersky Virus Removal Tool 2011
Kaspersky Virus Removal Tool 2011
11:30
 Сьогодні ми трохи відходимо від традиції приділяти увагу антивірусам від Avira та поглянемо у сторону антивірусів від Касперського. Це буде безкоштовна утиліта Kaspersky Virus Removal Tool.

Kaspersky Virus Removal Tool 2011 - це програма для лікування зараженого комп'ютера від вірусів і всіх інших типів шкідливих програм. У своїй роботі Kaspersky Virus Removal Tool використовує ефективні алгоритми виявлення шкідливих програм з арсеналу Антивірусу Касперського і AVZ, і може бути використаний як безкоштовний антивірус.

Kaspersky Virus Removal Tool 2011 не призначена для постійного захисту комп'ютера. Після закінчення лікування комп'ютера програма повинна бути вилучена з жорсткого диска і замінена повноцінним антивірусом.

У програмі Kaspersky Virus Removal Tool 2011 відсутня функція оновити бази. Щоб отримати програму з актуальним набором баз, її необхідно кожного разу викачувати з серверів Лабораторії Касперського і встановлювати на комп'ютер, попередньо видаливши раніше встановлену програму.

Переваги програми:

    * Kaspersky Virus Removal Tool 2011 - це безкоштовний антивірус.
    * Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс програми.
    * Можливість установки програми на заражений комп'ютер (у тому числі - в безпечному режимі Windows).
    * Комплексна перевірка і лікування: пошук шкідливих програм з використанням антивірусних баз сигнатур і евристичного аналізатора.
    * Збір інформації про систему і інтерактивне створення скриптів лікування.

Основні функції:

    * Автоматичне і ручне лікування комп'ютера від вірусів, троянських програм і черв'яків.
    * Автоматичне і ручне лікування комп'ютера від шпигунського (spyware) і рекламного (adware) ПО.
    * Автоматичне і ручне лікування комп'ютера від всіх видів руткітів.

Відомі помилки:

    * З причини особливостей роботи системних драйверів програми пункт перевірки Системна пам'ять не доступний в 64-bit версіях ОС Windows XP / Vista / 7.
    * При включеному User Account Control в Windows Vista неможливо з відключеною захистом програми перейменувати папку з файлами програми. Дана помилка є особливістю роботи драйверів самозахисту.

Правила підтримки інструменту Kaspersky Virus Removal Tool 2011:

    * Технічна підтримка програми надається тільки користувачам програмних продуктів Антивірус Касперського 2011 і Kaspersky Internet Security 2011. Якщо ви не є користувачем продуктів Лабораторії Касперського версії 2011, то за консультаціями з використання Kaspersky Virus Removal Tool 2011 ви можете звернутися до фахівців офіційного форуму Лабораторії Касперського в гілці Kaspersky Virus Removal Tool 2011
    * Ви можете звернутися за допомогою до співробітників сервісу 911 http://kaspersky-911.ru, який підтримується добровільними консультантами, які не є співробітниками ЗАТ "Лабораторія Касперського". використання даного сервісу означає вашу згоду, з тим що ЗАТ "Лабораторія Касперського" не несе відповідальності за дії та результати таких дій, отриманих за допомогою добровільних консультантів.
    * Самостійне створення скриптів може призвести до втрати документів і висновку комп'ютера з ладу
    * Наявність вірусу на комп'ютері пов'язане з ризиком втрати документів і виведення комп'ютера з ладу. Лабораторія Касперського не несе відповідальності за можливу шкоду, заподіяну вірусом під час лікування.

Завантажити із офсайту.


Категорія: Kasperskyi | Переглядів: 707 | Додав: raptor02 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz