FAQ адміну
Головна
Вхід
Реєстрація
Неділя, 12.05.2024, 14:40Вітаю Вас Гість | RSS
Пошук

Меню сайту

Корисні посилання
GNUstep
Programmers
офіційний сайт WIMP

Форма входу

Наше опитування
Ваша професія
Всього відповідей: 9

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Вересень » 8 » Програмування у групі.
Програмування у групі.
09:03
   Продовжуючи тему програмування, хочу запропонувати виложувати власні проекти. Це можуть бути лише ідеї, і не тільки по написанні ігр. Далі проекти будуть розглядатись колективно, і залежно від кількості голосів, будуть втілюватись у життя. Суть даного проекту, навчитись командно підходити до вирішення проблем, і прийнятті рішень та розподіленні обов'язків.
   Підтримка проекту, навіть якщо він не вийшов у лідери. Така стратегія зумовлена тим, щоб не відпадав інтерес. Коли до якого проекту лежить душа, таким і займаємось більш інтенсивно. У кожного проекту має бути керівник, якщо ж він відмовляється його вести, то проект заморожується, до тих пір, як не буде призначений новий керівник. Проект, основною мірою залежить від керівника, адже на його плечах лежить завдання зацікавити інших учасників групи. Чим більше учасників його підтримують, тим більшу вагу він має, відповідно залучаються і інші учасники для його впровадження.
   До зустрічі.
Категорія: Програмування | Переглядів: 616 | Додав: raptor02 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 2
1 RobertMenus  
1
Ідея гарна. Справді гарна. Я б виклав кілька вихідних кодів своїх ігор або програм (на Делфі писаних). АЛЕ на жаль не можу цього зробити, так як я теми на форумі створювати не можу (а спеціальної теми, де можна було б лишити в коментах - немає) і заливати файли на сайт також.
Сподіваюсь якесь рішення буде.

2 raptor02  
0
Привіт. Рішення прийшло. biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz